MENU del 6 al 9 de Febrer



Restaurant –Tapes-Café & Bar
page1image1880


 MENÚ 
1er
Espaguetis al pesto.
Espaguetis al pesto.
Amanida de pollastre i poma amb salsa César.
Ensalada de pollo y manzana con salsa César.
Sopa de escudella amb fideus.
Sopa de cocido “escudella” con fideos.
Canelons de pastanaga amb crema de verdures.
Canelones de zanahoria con crema de verduras.
2on.
Fricandó de vedella amb rossinyols i arròs cuit.
Fricandó de ternera con rebozuelos y arroz cocido. 
Llenguado a la meuniere amb verdures saltejades.
Lenguado a la meuniere con verduras salteadas. 
Saltimbocca de pollastre amb patates fregides.
Saltimbocca de pollo con patatas fritas.
Galta de porc filetejada a la planxa amb noodles.
Carrillera de cerdo fileteada a la plancha con noodles.
==========================================
+ pa, 1 beguda i postre ó cafè. // + pan, 1 bebida y postre ó café.
12,90 
I.V.A. inclòs
I.V.A. incluido 
9
1 plat del menú + pa + beguda + postre 
1 plato del menú + pan + bebida + postre 

RESERVES:


infoelmuseu@gmail.com

Tel. 972 21 34 85