MENÚS D'EMPRESES I GRUPS

Restaurant - Bar -Tapes & Drinks 

Menú de 22
Pica pica : Per compartir
Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mostassa de Dijon i reducció de
Mòdena.
Timbal de escalivada amb seitons marinats amb crema balsamica de tòfona
Croquetes casolanes.
Patates braves
Calamars a la Andaluza
Segon plat a triar entre: Individual
Suprema de salmó al vapor a la salsa de fines herbes.
Caneló de pasta fresca farcida de confit d'ànec a la salsa de Pedro Ximenez.
Entrecot de vedella amb salsa de foie i pasta cuita.
Jarret de xai amb aromes mediterranis i patata panadera.
Torrada amb tomata.
Vi, Aigua, postres i Café
Menú de 18€
Pica-pica: per compartir:
Amanida variada amb espàrrecs i tonyina a la vinagreta de pebre vermell.
Patates braves.
Croquetes casolanes.
Torrada amb escalivada i anxoves.
Segon plat a triar entre: Individual
Graellada (Botifarra, Pollastre i Xurrasco) amb all i oli.
Suprema de llobarro al vapor sobre crema de pèsols amb pasta cuita.
Timbal de rodó de vedella amb formatge Idiazabal gratinat amb verdura saltajada.

Vi, aigua, pa i postra
infoelmuseu@gmail.com
info@elmuseu.com
TLF. 972 21 34 85 de 11 a 13h i de 17 a 20h